Algemene voorwaarden

 

 

Reserveren 

Na boeking ontvangt u een boekingsbevestiging per e-mail. De aanbetaling voor uw verblijf is 30% van het totale bedrag. Dit bedrag dient binnen 10 werkdagen na boeking aan ons te zijn overgemaakt. Als we geen aanbetaling ontvangen, wordt uw reservering niet verwerkt.

Betalen

Het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken voor vertrek te zijn voldaan. Let op; bij de receptie is het niet mogelijk om te pinnen of te internetbankieren. Wij accepteren geen creditcards en/of pinpassen.

Voorkeuren

U kunt uw voorkeuren aangeven bij het maken van uw reservering door middel van het tekstveld “opmerkingen”. Wij doen ons best om dit te doen, maar kunnen niet garanderen dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

veranderingen

Indien u van accommodatie wenst te wisselen kan dit tot 2 weken voor aankomst, mits deze nog beschikbaar is. Uiteraard betaalt u de prijs van de geboekte accommodatie. Indien u een datum wenst te wijzigen kan dit kosteloos tot 1 week voor aankomst, mits de nieuwe datum nog beschikbaar is. Tijdens uw verblijf kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden om uw verblijf te verlengen. Mocht u echter eerder willen vertrekken, dan vindt er geen restitutie plaats van het reeds betaalde bedrag.

Annulering

Bij het annuleren van uw reservering tot vier weken voor aankomst hanteren wij het reeds betaalde bedrag als annuleringskosten. Bij annulering binnen vier weken voor aankomst wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht. Deze reservering is exclusief annuleringsverzekering. Indien gewenst kunt u deze zelf afsluiten. Camping regels Tijdens uw verblijf dient u zich te houden aan ons kampeerreglement

Reglement van de  camping

 • Bezoekers kunnen bij aankomst terecht bij de receptie om zich te informeren over de beschikbare staanplaatsen en zich eventueel in te schrijven.

 • Het verblijf op onze camping is geheel voor eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, schade aan uw persoonlijke bezittingen of eventuele verwondingen die u oploopt. Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter.

 • Let altijd op je kinderen (en die van anderen).

 • Er mag geen enkele vorm van schade worden toegebracht.

 • Tussen 23.00 en 8.00 uur moet het stil zijn op de camping.

 • Het is ten strengste verboden om de vegetatie of de installaties te beschadigen of kuilen te graven. U wordt in rekening gebracht voor schade aan de site.

 • Op de camping geldt een maximumsnelheid van 10 km/u, we vragen u deze te respecteren voor de veiligheid van kinderen. De auto’s staan ​​geparkeerd op het parkeerterrein of op uw eigen plek. Voorkom geluidsoverlast door onnodig autorijden.

 • Kampvuren zijn niet toegestaan. Barbecueën is toegestaan ​​op de camping, maar let op de veiligheid en vermijd roken.

 • Dieren zijn welkom op de camping mits ze geen gevaar of overlast opleveren voor anderen. Ze moeten daarom aangelijnd worden gehouden. Ze zijn echter niet in alle accommodaties toegestaan.

 • Roken is verboden in de accommodaties en openbare voorzieningen.

 • In de accommodaties is het gebruik van bedlinnen verplicht, indien u dit niet mee heeft kunt u dit huren bij de receptie.

 • Voor logies: aankomst vanaf 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Aankomst voor kampeerplaatsen is vanaf 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur.

 • Heb je een probleem, een vraag of een opmerking, aarzel dan niet om langs te komen. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 • Toegang tot de camping impliceert acceptatie en naleving van dit reglement.

 

Juridische kennisgeving

Camping Les Pieds dans l’Eau

Pratmeur, Saint Fiacre

29160 Crozon

Tel: 0290417884

Ondernemingsnummer: 91499757200013 (914 991 572 R.C.S. Quimper)

Translate »