Huurtenten

Wilt u graag kamperen, maar beschikt u zelf niet over de juiste middelen? Kijk dan eens bij de compleet ingerichte tenten welke we te huur aanbieden. Van een leuke tunneltent tot de wat luxere bungalowtent op vlonder. Geen gedoe vooraf, geen ruimtegebrek in de auto en geen moeite voor het opzetten en afbreken van uw tent. Koffer inpakken en de vakantie kan beginnen!

Bungalowtent tot 5 personen

Deze Bungalowtenten zijn ruime, comfortabele tenten met maar liefst 3 slaapcabines. Ook is er een ruim woongedeelte, van alle gemakken voorzien. Dankzij de grote ramen rondom, komt er overdag veel licht binnen in de tent.

De slaapcabines zijn voorzien van vaste bedden met matrassen. Er zijn twee cabines met tweepersoonsbedden, en een cabine met een eenpersoonsbed. Het woongedeelte is ingericht met opbergkasten, koelkast, gasfornuis. Ook is er een tafel met eetstoelen. Daarnaast is er buiten ook tuinmeubilair aanwezig.

Het enige wat u zelf mee kunt brengen, of bij de receptie kunt huren is het beddengoed (dekbedden, kussens en overtrekken). Verder is de tent compleet ingericht en van alle gemakken voorzien; kijk voor een overzicht op de inventarislijst.

Lodgetent 4 personen

De Lodgetent is te vergelijken met de Safaritent; een zeer comfortabele tent, met volledig houten vlonder onder en voor de tent. De tent heeft rechte zijwanden, wat overal voldoende stahoogte creëert. De twee slaapgedeelten worden gescheiden middels een houten wand. In de ene slaapcabine staat een tweepersoons bed, en in de andere een stapelbed.

Verder is de tent rondom voorzien van ramen en horren, die makkelijk afsluitbaar zijn. De tent is compleet ingericht met koelkast, verlichting, serviesgoed een keukentje en een tuinset. Ook zijn er twee heerlijke ligstoelen met sfeervolle buitenlamp. Voor een compleet overzicht van wat er in de tent aanwezig is, kunt u kijken op de inventarislijst.

De Lodgetenten zijn gelegen aan de rand van de camping op slechts 50 meter van de toegang naar de zee. Ook hebben de tenten redelijk wat schaduw dankzij de grote oude eikenbomen die rondom staan.

Tunneltent tot 4 personen

De tunneltenten zijn hoge ronde tenten, geplaatst achteraan de camping, vlakbij de speeltuin en bij zee. Het woongedeelte is voorzien van opberg kasten en boxen, en er is een kookgelegenheid en koelkast.

Er zijn 3 slaapcabines, waarvan de middelste is voorzien van (2 persoons) lattenbodem met matras. De buitenste cabines zijn voorzien van luchtbedde. Ook is er een eettafel met stoelen aanwezig.

Het enige wat u zelf mee kunt brengen, of bij de receptie kunt huren is het beddengoed (dekbedden, kussens en overtrekken). Verder is de tent compleet ingericht en van alle gemakken voorzien; kijk voor een overzicht op de inventarislijst.

Beschikbaarheid huurtenten

Available
Booked
Departure day
Arrival day
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31