Speeltuinen

Er zijn twee speeltuinen op de camping, waarvan een midden op de camping tussen de kampeerplaatsen en een in het midden tussen de stacaravans. Op veel plekken kun je dus heerlijk bij je tent of stacaravan blijven en toch de kinderen niet uit het oog verliezen.

In de speeltuinen zijn veel verschillende toestellen, zandbak, schommel, draaimolen tot wipkip, wipwap of glijbaan.

Neem gerust een kijkje op de plattegrond. Indien je zelf een plek wilt uitkiezen in de buurt van de speeltuin dan kun je dit aangeven op het reserveringfomulier.

Duo golf

Deze baan in speciaal ontwikkeld om met 2 personen tegelijk golf te spelen. De baan bestaat uit een parcours welke in het midden eindigt. Je begint allebei aan een andere uiteinde. Wie het eerst de bal in het midden van de baan in het gat krijgt, wint de match. Natuurlijk is er wel de regel dat je om de beurt moet slaan. Je kan hier ook een leuk toernooi van maken met vrienden of familie. Elke keer spelen de winnaars weer tegen elkaar, totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. De golfsticks en de balletjes zijn gratis te leen bij de receptie.

Tafeltennis

Op de camping staat een pingpongtafel. Als je je eigen vleermuizen bent vergeten, is het altijd mogelijk om een set aan te schaffen in de winkel.

Verhuur kampeerartikelen

Past niet alles in de auto of kies je voor gemak en wil je toch met je eigen tent op vakantie? Dan is het mogelijk om een aantal kampeerartikelen te huren. U kunt dit vooraf aangeven op het reserveringsformulier, zodat de spullen bij aankomst voor u klaarstaan.

Per dag Per week
Koelkast € 10,00 € 35,00
BBQ (incl. houtskool, aanmaakblokjes, tang, borstel) € 10,00 N.v.t.
Vuurkorf € 3,00 € 15,00
Babypakket (bedje + kinderstoel) € 3,50 € 20,00
Lakenpakket (kussensloop + hoeslaken) p.p. (eenmalig): € 7,50
Tuinset (tafel met 4 stoelen) € 6,50 € 25,00

Verhuur wateractiviteiten/fietsen

Vanaf 2021 bieden we diverse huurmogelijkheden direct vanaf de camping. Houdt u via de website op de hoogte voor het laatste nieuws hierover.

Snackwagen

Er bestaat de mogelijkheid om even een snelle hap of een maaltijd te bestellen bij de snackwagen. Ter plaatste eten of afhalen is allebei mogelijk.

Naast eten, kun je er ook drinken en ijsjes kopen.

Broodservice en winkeltje

Bij de receptie op de camping is er ook een klein winkeltje te vinden, waar u voor ’s ochtends vers brood kunt bestellen. Daarnaast is er een klein assortiment aan kampeerartikelen, voedingsmiddelen en andere levensbenodigdheden.

Bbq

Het is toegestaan om op de camping een houtskool barbecue te gebruiken. Bij de receptie zijn er enkele BBQ’s te leen.

Wifi

Op een groot deel van het campingterrein is wifi aanwezig, in deze tijd is het ondenkbaar dat er geen wifi is. U kunt gratis inloggen zonder code.

Sanitair camping

Centraal op de camping staat het toiletgebouw, deze heeft twee ingangen. In het laagseizoen of rustige periode zal er echter 1 kant open zijn. Naast gewone wastafels zijn er ook privé cabines met wastafels te vinden. Bij de toiletten is wc papier aanwezig, deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen als u naar het toilet gaat.

Natuurlijk is er ook een mindervaliden ruimte aanwezig speciaal ingericht voor rolstoel met wastafel, toilet en douche.

Volleybal en badminton

Op de camping zijn zowel een volleybalnet als badmintonnet te vinden. Het is mogelijk om deze vrij te gebruiken. Een bal hiervoor is te leen bij de receptie.

Soms zal er een toernooi georganiseerd worden, hou hiervoor het informatiebord bij de receptie of het sanitair gebouw in de gaten.

Toegang direct naar zee

De camping beschikt over een directe toegang tot de zee, via het pad dat over de camping loopt. U kan zo vanaf u plaats naar de zee lopen, gemiddeld genomen betekent dit dat de zee op nog geen 100 meter van uw kampeerplaats af is. Je kunt mooie wandelingen maken langs de kust, bijvoorbeeld naar het idyllische dorpje Rostellec met het boten-kerkhof of de andere kant op naar het dorpje Saint Fiacre.

Translate »