Accommodaties met gemeenschappelijk sanitair

Onderstaande accommodaties beschikken niet over eigen sanitair, maar hierbij kunt u gebruik maken van het gemeenschappelijk sanitairgebouw op de camping.

Huurtenten

Wilt u graag kamperen, maar beschikt u zelf niet over de juiste middelen? Kijk dan eens bij de compleet ingerichte tenten welke we te huur aanbieden. Van een leuke tunneltent tot de wat luxere bungalowtent op vlonder. Geen gedoe vooraf, geen ruimtegebrek in de auto en geen moeite voor het opzetten en afbreken van uw tent. Koffer inpakken en de vakantie kan beginnen!

Trekkershutten

Speciaal voor wandelaars of fietsers die de camping passeren omdat ze op doorreis zijn, hebben we de trekkershut. Dit zijn eenvoudig ingerichte kamers, voor 2, 3 of 4 personen voor een verblijf van 1 tot maximaal 3 nachten. Voor het sanitair kunt u gebruik maken van het nabijgelegen sanitairgebouw op de camping. Bij de receptie kunt u een ontbijt bestellen voor de ochtend en ‘s avonds is er de mogelijkheid om bij de snackwagen iets te eten te halen.

Ideaal als u met enkele vrienden op doorreis bent, de gr34 bewandelt, of fietsend Presqu’île de Crozon verkent. Na een goede nachtrust kan je de reis weer goed vervolgen. Reserveren is niet verplicht maar wel aan te raden.

Bungalowtent tot 5 personen

Deze Bungalowtenten zijn ruime, comfortabele tenten met maar liefst 3 slaapcabines. Ook is er een ruim woongedeelte, van alle gemakken voorzien. Dankzij de grote ramen rondom, komt er overdag veel licht binnen in de tent.

De slaapcabines zijn voorzien van vaste bedden met matrassen. Er zijn twee cabines met tweepersoonsbedden, en een cabine met een eenpersoonsbed. Het woongedeelte is ingericht met opbergkasten, koelkast, gasfornuis. Ook is er een tafel met eetstoelen. Daarnaast is er buiten ook tuinmeubilair aanwezig.

Het enige wat u zelf mee kunt brengen, of bij de receptie kunt huren is het beddengoed (dekbedden, kussens en overtrekken). Verder is de tent compleet ingericht en van alle gemakken voorzien; kijk voor een overzicht op de inventarislijst.

Zambezitent 4 personen

De Zambezitent is te vergelijken met de Safaritent; een zeer comfortabele tent, met volledig houten vlonder onder en voor de tent. De tent heeft rechte zijwanden, wat overal voldoende stahoogte creëert. De twee slaapgedeelten worden gescheiden middels een houten wand. In de ene slaapcabine staat een tweepersoons bed, en in de andere een stapelbed. 

Verder is de tent rondom voorzien van ramen en horren, die makkelijk afsluitbaar zijn. De tent is compleet ingericht met koelkast, verlichting, serviesgoed een keukentje en een tuinset. Ook zijn er twee heerlijke ligstoelen met sfeervolle buitenlamp. Voor een compleet overzicht van wat er in de tent aanwezig is, kunt u kijken op de inventarislijst.

De Zambezitenten zijn gelegen aan de rand van de camping op slechts 50 meter van de toegang naar de zee. Ook hebben de tenten redelijk wat schaduw dankzij de grote oude eikenbomen die rondom staan. 

Tunneltent tot 4 personen

De tunneltenten zijn hoge ronde tenten, geplaatst achteraan de camping, vlakbij de speeltuin en bij zee. Het woongedeelte is voorzien van opberg kasten en boxen, en er is een kookgelegenheid en koelkast.

Er zijn 3 slaapcabines, waarvan de middelste is voorzien van (2 persoons) lattenbodem met matras. De buitenste cabines zijn voorzien van luchtbedde. Ook is er een eettafel met stoelen aanwezig.

Het enige wat u zelf mee kunt brengen, of bij de receptie kunt huren is het beddengoed (dekbedden, kussens en overtrekken). Verder is de tent compleet ingericht en van alle gemakken voorzien; kijk voor een overzicht op de inventarislijst.

Trekkershut 4 personen

De vierpersoonskamer is ingericht met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Er is een zithoekje met minikoelkast en een buitenterras.

Trekkershut 3 personen

Deze slaapkamer is geschikt voor 3 personen. Er is een stapelbed en een eenpersoonsbed. Ook heeft u de beschikking over een buitenterrasje met tuinset. Voor het sanitair kunt u van het naastgelegen toiletgebouw gebruik maken.

Trekkershut 2 personen

Deze kamer is ingericht met een tweepersoonsbed en kast. Naast een klein zitje voor ‘s avonds, heeft deze kamer ook een buitenterras met tuinsetje. Voor het sanitair kunt u van het naastgelegen toiletgebouw gebruik maken.

Translate »