Huurtenten

Wilt u graag kamperen, maar beschikt u zelf niet over de juiste middelen? Kijk dan eens bij de compleet ingerichte tenten welke we te huur aanbieden. Van een leuke tunneltent tot de wat luxere bungalowtent op vlonder. Geen gedoe vooraf, geen ruimtegebrek in de auto en geen moeite voor het opzetten en afbreken van uw tent. Koffer inpakken en de vakantie kan beginnen!

Tunneltent tot 6 personen

Deze tunneltenten zijn zeer ruime tenten met maar liefst 3 slaapcabines. Ook is er een woongedeelte en een grote overdekte voortent. De voortent is voorzien van een geheel afsluitend horrengaas, waardoor je lang buiten kunt zitten zonder last te hebben van muggen of insecten. 

De tent is standaard ingericht voor 4 personen, en bij 5 of 6 personen is het mogelijk dat we er een bijzettentje bijplaatsen, om het comfort in de tent te behouden. De 5e of 6de persoon zijn gemakkelijk bij te boeken via het reserveringsfomulier. 

Dankzij twee deuren 4 grote horren-ramen, is het doorluchten van de tent goed mogelijk, en komt er overdag veel licht binnen in de tent. Door het waterdichte, vast geritste kuip zeil op de vloer, zal er zelfs bij een flinke regenbui nooit water de tent in kunnen lopen en blijft de tent ook voor insecten goed afgesloten. 

De middelste slaapcabine is voorzien van een lattenbodem met matras en de andere cabines zijn voorzien van luchtbedden. Het woongedeelte is ingericht met opbergrek, opbergboxen en een dichtritsbare kast met werkblad. Het keukengedeelte bestaat uit koelkast, gasfornuis en een keukenmeubel. Er is een jerrycan aanwezig waarmee je dichtbij water kunt halen. Verder is de tent compleet ingericht en van alle gemakken voorzien; kijk voor een overzicht op de inventarislijst.

Huurtent boeken

Beschikbaar
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Bungalowtent 4 personen

De Bungalowtent dankt zijn naam aan het feit dat deze op een echt bungalowhuisje lijkt. Of ook wel te vergelijken met de Safaritent. De tent heeft rechte zijwanden, wat overal voldoende stahoogte creëert, en staat in zijn geheel op een houten vlonder. De twee slaapgedeelten worden gescheiden middels een houten wand. In de ene slaapcabine staat een tweepersoons bed, en in de andere een stapelbed. 

Verder is de tent rondom voorzien van ramen en horren, die makkelijk afsluitbaar zijn. De tent is compleet ingericht met koelkast, verlichting, serviesgoed een keukentje en een tuinset. Ook zijn er twee heerlijke ligstoelen met sfeervolle buitenlamp. Voor een compleet overzicht van wat er in de tent aanwezig is, kunt u kijken op de inventarislijst.

De Bungalowtenten zijn gelegen aan de rand van de camping op slechts 50 meter van de toegang naar de zee. Ook hebben de tenten redelijk wat schaduw dankzij de grote oude eikenbomen die rondom staan. 

Bungalowtent boeken

Beschikbaar
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Translate »