Parkeren

Op bijna alle kampeerplaatsen of bij elke huuraccommodatie is het mogelijk om bij je plaats te parkeren. Als dit niet kan, of je het liever niet wilt, dan zijn er enkele algemene parkeerplekken op de camping te vinden. Bij elke reservering is 1 auto inbegrepen bij de prijs. Komt u met meerdere auto’s, dan kunt u een auto bijboeken bij uw reservering en krijgt u naast een parkeerplaats ook een extra badge om het terrein te kunnen oprijden.

Het is mogelijk om ‘s ochtends vanaf 7 uur uit te rijden en ‘s avonds tot 11 uur terug te komen op de camping. Als u eerder wilt vertrekken is het aan te raden om uw auto ‘s avonds alvast buiten de slagbomen te parkeren. En als u later dan 11 uur ‘s avonds terugkomt, parkeer dan de auto op een juiste plaats buiten het terrein. Haal deze de volgende ochtend weer op, zodat u niet onnodig een plaats inneemt voor gasten die arriveren.

Auto laadpunt

We beschikken over een oplaadpunt voor elektrische wagens bij onze receptie, waar je gemakkelijk je wagen kan opladen.

Doe je dit liever bij je eigen plek? Dat kan ook, deze optie kan je bijboeken bij je reservatie voor slechts 5 € per nacht. Dit is enkel te gebruiken tijdens de nachten die je verblijft.

Elke dag beschik je weer over een volle accu, zodat je de leukste uitjes in de omgeving kan maken.

Translate »