Stacaravans

Op camping Les Pieds dans l’Eau zijn er diverse soorten stacaravans te huur. De verschillen zijn niet heel groot, maar ieder soort heeft toch zijn eigen stijl of indeling. Benieuwd welke er vrij is in de periode die u zoekt, kijk dn hieronder gelijk het overzicht van alle stacaravans 

Super Mercure

De Super Mercure Familiale is zeer geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen. Op de slaapkamer van de ouders is extra ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen. De andere kamer heeft twee eenpersoonsbedden en een hoogslaper. De woonkamer is voorzien van een comfortabele hoek-bank, welke ook uit te klappen is tot 6e bed. 

Voor de stacaravan is een ruim houten terras, waarvan een groot gedeelte overdekt is en zo bescherming biedt tegen zowel regen als zon. 

Logia en Logia plus

De Loggia kenmerkt zich door een zeer groot raam bij de woonkamer, waardoor dit een fijne lichte ruimte is. Grenzend aan de woonkamer is een half-geïntegreerd houten terras om heerlijk buiten te kunnen zitten. Er zijn twee slaapkamers; de ene met een tweepersoonsbed, en de andere met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Daarnaast is de bank in de woonkamer eventueel ook uitklapbaar tot 6e slaapplek. 

Als extra heeft de Loggia Plus een vaatwasser in de keuken.

Louisiana

De Louisiana is een comfortabele stacaravan met moderne uitstraling. De woonkamer heeft veel lichtinval dankzij de grote glazen deur, welke toegang geeft tot het half-geïntegreerde terras. De woonkamer is voorzien van een hoekbank, welke uit te klappen is tot extra (zesde) bed, tafels, stoelen en een open keukenblok. Er zijn twee slaapkamers; de ene met een tweepersoonsbed en de andere met 3 eenpersoonsbedden (waarvan 1 hoogslaper). 

Villagrand (3 kamers) 

De villagrand is een ruime stacaravan met 3 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de tweede heeft twee losse bedden, en de derde slaapkamer heeft een stapelbed. In de woonkamer is een ruime, comfortabele U-bank. Ook de keuken heeft veel ruimte door haar U-vorm, waardoor er veel werk- en opbergruimte is. Het grote houten terras voor de stacaravan is grotendeels overdekt, wat voldoende schaduw of bescherming tegen de regen biedt. 

Boeken

Available
Booked
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Taxe Sejour 0,55 par personne par nuit, a partir de 18 ans
Please select a date first.

Plattegrond