Trekkershutten

Speciaal voor wandelaars of fietsers die de camping passeren omdat ze op doorreis zijn, hebben we de trekkershut. Dit is een eenvoudig ingerichte kamer, maar zeer comfortabel voor 1 tot enkele nacht(en). Deze kamers zijn inclusief beddengoed, in tegenstelling tot de andere accommodaties. Na een goede nachtrust kan je de reis weer goed vervolgen.  Reserveren is niet verplicht maar wel aan te raden.

Trekkershut 1

(3 tot 4 personen)

De eerste trekkershut is ingericht voor 3 tot 4 personen. Met 3 personen is het meest comfortabel, maar met de slaapbank is het mogelijk om tot 4 personen hier te slapen. 

Naast een klein zitje voor ‘s avonds, heeft deze kamer ook een overdekt buitenterras met tuinsetje en is er een koelkast. 

Plattegrond

Boeken

Trekkershut 2

(4 personen)

Deze slaapkamer is geschikt voor 4 personen. Er zijn twee stapelbedden en een zithoekje met een koelkastje. Ook heeft u de beschikking over een buitenterrasje met tuinset. Een ideale kamer als u met enkele vrienden op doorreis bent, de gr34 bewandelt, of fietsend Presqu’île de Crozon verkent. Voor het sanitair kunt u van het naastgelegen toiletgebouw gebruik maken. 

Plattegrond

Boeken

Trekkershut 3

(2 personen)

Zoekt u een simpele kamer voor enkele nachtjes voor 2 personen? Dan is deze kamer de ideale oplossing. In de kamer is een tweepersoonsbed, een zithoekje, buitenterras en een koelkastje. Het is goed te vergelijken met een hotelkamer. En zeer geschikt voor 1 a 2 nachtjes wanneer u op doorreis bent.

Plattegrond

Boeken

Translate »